Cookies Politika

  1. DUO HM s.r.o. , (tvojfotodarcek.sk), IČO: 36 486 868, s miestom podnikania: Ortuťová 48 086 12 Kurima.; Kontaktná osoba: Samuel Marušin, kontakt@tvojfotodarcek.sk ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov používa na tejto webstránke súbory cookies. Tie sú použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenej reklamy, ako aj za účelom čisto technických náležitostí fungovania webu ako je napr. prispôsobenie zobrazenia webovej stránky tvojfotodarcek.sk.
  2. A preto cookies na účely ochrany osobných údajov môžeme rozdeliť do dvoch skupín:
  1. Cookies technického charakteru (meranie návštevnosti webu, zabezpečenie zobrazenia stránky apod.) sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.
  2. Cookies cielenej reklamy spracovávame na základe vášho súhlasu.
  1. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google a Facebook. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.
  2. Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu = stlačením tlačidla “Súhlasím”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: “Na tejto stránke používame súbory cookies. Sú nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok ako aj pre analytické účely aby sme Vám čo najviac spríjemnili prehliadanie našich stránok.
  3. Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics, prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  4. Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info tu.
  5. Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame, ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie, aktualizáciu či opravu;
  • žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov = právo byť zabudnutý – vaše údaje vymažeme pokiaľ vaša požiadavky nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;
  • v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov máte právo obrátiť sa na nás kontakt@tvojfotodarcek.sk alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
  • viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov.
  • Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke: tvojfotodarcek.sk nasledujúce súbory cookies:

 

Cookie Typ Názov Účel Doba spracovávania
Cookies tretích strán Google Analytics Získanie štatistických informácií Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do ostránenia informácií (napr. cez delete cache)
Cookies tretích strán Google Adwords identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (retargeting) 540 dní
Cookies tretích strán Facebook identifikácia  v rámci reklamnej siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (retargeting) 180 dní